Vorming: ontdek meer met de ErfgoedApp!

Ontdek meer met de ErfgoedApp

De ErfgoedApp is dé tool om erfgoedwandelingen, fietstochten of tentoonstellingsbezoeken te maken vol tekst, beelden, geluid en video. Een stapje verder? Je kan er ook aan de slag met augmented reality en gamification. Ontdek de mogelijkheden en ga zelf aan de slag tijdens de workshop op 18 mei. 

Tijdens de gratis workshop op 18 mei verkennen we samen de mogelijkheden van de app. Je leert hoe je de technieken van de ErfgoedApp in de praktijk kan gebruiken binnen jouw erfgoedorganisatie. De vorming wordt online georganiseerd, na het inschrijven ontvang je een deelnamelink via mail. De sessie wordt tweemaal georganiseerd: van 16u-18u of van 19u-21u. Bij het inschrijven kan je één van de twee sessies kiezen.

De vorming is er voor iedereen met een basiskennis informatica, we leggen je de werking van de app op een laagdrempelige manier uit. Voor de vorming heb je een computer en smartphone nodig. 

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier. Heb je al concrete plannen? Aarzel niet om het ons mee te geven bij je inschrijving.

Schrijf je hier in

Deze vorming wordt georganiseerd door de erfgoedcellen zuidwest en Kusterfgoed binnen het project Erfgoed, Mediawijs?. 

zie ook