Texture zoekt museumvertellers

Museumvertellers

Één uur Texture? In de loop van 2019 pakt Texture uit met een nieuwe rondleiding: één uur Texture! In 60 minuten ontdek je de hoogtepunten van het museum. Ben jij de museumverteller die deze quick toer vlot kan begeleiden? Stel je kandidaat! 

De nieuwe rondleiding 'één uur Texture' is er speciaal op maat van kleine groepjes, gaande van 4 tot 8 personen. Een gebald museumbezoek voor de drukbezette meerwaardezoeker.

Voor de begeleiding van deze quick toer is Texture volop op zoek naar vlotte vertellers. Durf jij bezoekers op sleeptouw nemen in een verrassend vlasverhaal? Draag jij ons museum een warm hart toe en wil je deel uitmaken van een gezellige ploeg rondom Texture? Misschien ben jij de m/v/x waar wij op zoek naar zijn?

Texture voorziet

  • een introductiemoment
  • een cursus, een typerondleiding en een oefenmoment
  • evaluatie en eventuele bijsturing
  • een Riebedebiepas. Met dit pasje krijg je voor twee personen gratis toegang tot heel wat toeristische attracties in België
  • een jaarlijkse uitstap met alle enthousiaste vertellers

Interesse? Niet aarzelen, gewoon doen! Inschrijven kan tot en met 28 februari 2019. De opleiding wordt voorzien in de periode maart-april-mei 2019. Stuur een mailtje met jouw motivatie naar texture@kortrijk.be