Schouwburgland

Schouwburgland

Schouwburg Kortrijk bestaat dit jaar 100 jaar. Tijd voor feest dus! Het is tijd om de eeuweling, de artiesten en vooral het publiek te vieren met een unieke cultuurtrip! Mis deze once-in-a-lifetime experience niet!

Schouwburgland is een warme cultuurtrip doorheen het gebouw. Kleine groepen worden coronaveilig op sleeptouw genomen door een ervaren gids. Verwacht je echter niet aan een klassieke gidsbeurt. Op het menu staan dans, theater, muziek en visuele hoogstandjes.

Schouwburgland loopt van zaterdag 28 augustus tot en met zondag 12 september 2021. De trip duurt 45 à 60 minuten en is toegankelijk voor mensen met een rolwagen.

Schouwburgland is een idee van de ploeg van Schouwburg Kortrijk. De artistieke invulling en de verdere uitdieping van het project wordt gerealiseerd door een team van Kortrijkse artiesten: Giovanni Vanhoenacker, Benjamin Desmet, Dimitri (Andreas) Desmet en Michaël Vandewalle. De muzikanten, dansers en acteurs hebben allemaal een band met de schouwburg. Meer weten over de artistieke ploeg en het project? Klik hier.

Ieder half uur vertrekt een groepje (max. 15 man) voor een gegidste tocht doorheen het gebouw van 45 à 50 minuten. Boek snel je ticket!