Opening Expo Vamos Vacaturos

Vamos Vacaturos

Expo Vamos Vacaturos is een tentoonstelling over diversiteit op de werkvloer. De rondreizende tentoonstelling houdt een eerste keer halt bij Thermote en Vanhalst in Waregem. 

Voor het project Vamos Vacaturos getuigden arbeidsmigranten van vroeger en nu over hun ervaringen met werken in Vlaanderen. Een historische studie bracht arbeidsmigratie in het verleden in kaart en West-Vlaamse bedrijven werden geïnterviewd over diversiteit op de werkvloer. Dit alles werd samengebracht in een rondreizende tentoonstelling, vol filmpjes en interessante getuigenissen. 

De eerste halte van de expo is bij Thermote en Vanhalst (Brabantstraat 15, Waregem). Je kan de expo er bezoeken van 4 november tot en met 11 november 2016, elke weekdag van 7u30 tot 18u, en op zaterdag 19 november van 10u tot 12u.

Wil je de expo ook in jouw bedrijf? Dat kan! Contacteer Dominique Velghe voor meer info.

Vamos Vacaturos is een project van Provincie West-Vlaanderen in samenwerking met Stad Harelbeke, Stad Kortrijk, Stad Roeselare, Stad Waregem, VDAB, BIE, De Som, Intercultureel Huis Leiaarde, Resoc-Serr Midden-West-Vlaanderen, Resoc-Serr Zuid-West-Vlaanderen en zuidwest. Lees meer op www.vamosvacaturos.be