Ontdek de kapellen in je buurt

Een warme oproep!

Zoals velen draag jij een warm hart voor de talrijke en diverse kapelletjes uit jouw buurt. Met het grootschalige project Kapelletjes in Vlaanderen brengen we deze systematisch en op een uniforme wijze in kaart.

Daarbij hebben we jouw hulp nodig! Ga gezellig wandelen en help om de kapellen in je regio in kaart te brengen. We sleutelen immers aan een eenvormige inventarisatietool voor gans Vlaanderen. Dit instrument is volop in ontwikkeling en is klaar voor een eerste test! Momenteelstaateeneerstetestinventarisatieklaaromlostelatenopeenselect testpubliek. Help jij ons deze testinventarisatie evalueren?

Inventariseer je kapel hier online

Wat is de opzet? 

Aan de hand van deze oefening willen we nagaan of de inventarisatiefiche goed is opgemaakt. Zijn de vragen duidelijk opgesteld? Wordt er naar de juiste informatie gevraagd? Is het gebruiksvriendelijk? enzoverder. In het formulier is er ruimte om ons van feedback te voorzien. Op basis van jullie input evalueren we de testinventarisatie en waar sturen waar nodig bij.

Hoe ga je aan de slag? 

  • De fiche vul je online in. 
  • Maak op voorhand een selectie van minimum 5 kapellen naar keuze. Probeer verschillende types kapellen te inventariseren.
  • De testinventaris kan je invullen tot zondag 29 januari.

 

Heb je vragen? Contacteer Triene via triene@zuidwest.be of Bert Verheyden via bert.verheyden@parcum.be.