Jongeduldigaards zoeken jou!

Jongeduldigaards

Ken je de Jongeduldigaards? Dit is de jongerenwerking van de Kortrijkse musea. Wil je zelf meedenken over projecten of kunstzinnige programma's voor jongeren in elkaar boksen? De Jongeduldigaards zoeken jou!

De voorbereiding van het kunstenfestival PLAY zijn volop in gang. Van 23 juni tot 11 november 2018 palmen (inter)nationale kunstenaars met naam en faam de Kortrijkse binnenstad in. Bubox, Texture en Kortrijk 1302 zijn een aantal binnenlocaties van het kunstenparcours.

Naast het bestaande parcours voorzien tal van organisaties beleving rond PLAY. Ook de Jongeduldigaards, de jongerenwerking van de Kortrijkse Stedelijke Musea, zorgen hier voor een bijdrage met een kunstzinnig programma.

In februari hielden ze enkele brainstorms. Vanaf maart begint het echte werk. Via een aantal creatieve sessies ontwikkelen de jongeren een aantal kunstzinnige evenementen en acties op maat van 16 tot 26-jarigen. Interesse om deel uit te maken van de Jongeduldigaards? Stuur een mail naar post@brengxbij.be of bel 056 27 74 24