Jobstudenten gezocht! - Registratie en fotografie

Digitalisatoren 2017

Gezocht: studenten - met een interesse in erfgoed/fotografie - om tijdens de zomermaanden het Zuid-West-Vlaams erfgoed van een registratie en foto te voorzien!

Van 26 augustus tot 20 september trekt erfgoed zuidwest met een team digitalisatoren doorheen de regio. Voor dit project zoekt erfgoed zuidwest een team van drie gemotiveerde jobstudenten. Geknipt voor de job? Gewapend met fotoset, pen, papier en computer registreer en/of fotografeer je erfgoedobjecten. Een grote diversiteit van objecten passeert door jouw handen: van schilderijen en beeldhouwwerken tot oude gebruiksvoorwerpen en keramiek. Je meet de objecten op, beschrijft ze - en hun bewaartoestand - , geeft ze een nummer en maakt een goede foto. Kortom: een afwisselende vakantiejob waarbij je met heel wat erfgoed in aanraking komt! 

Benieuwd naar het project? Neem een kijkje op de projectpagina's van 2017 en 2018. Je ontdekt er de collecties die de digitalisatoren in de voorbije zomers registreerden. 

Interesse in deze vakantiejob? Meer informatie kan je lezen in het vacaturebericht. Interesse? Stuur uiterlijk op 31 mei een korte motivatie en je cv naar lieze@zuidwest.be

Vacaturebericht Digitalisatoren

zie ook

Digitalisatoren

Digitalisatoren

registratie
digitalisatie
depotwerking