Expo - Driven: verhalen van objecten

Driven, verhalen van objecten

Driven is een tentoonstelling over wonen, verbouwen, objecten & mensen. Het verhaal van de inwoners van de Drie Hofsteden staat centraal tijdens deze intieme expo.

We zijn een land dat graag bouwt, verbouwt, ombouwt. We leven met de een baksteen in de maag en toch staan we vaak niet stil hoe belangrijk de plek is waar we wonen. Het is de plek waar we dromen, verhalen delen en ook kwetsbaar durven zijn. Verandering en verbouwen staat duidelijk centraal op de site van de “Drie Hofsteden” in Kortrijk. Maar wie zijn die mensen achter de gevels, wat zijn hun verhalen en belangrijke levens objecten. Het is een intieme tentoonstelling waar je de bewoners en misschien ook jezelf beter leert kennen.

De tentoonstelling 'Driven, verhalen van objecten', een organisatie van Schouwburg Kortrijk, is het resultaat van een zoektocht naar deze voorwerpen bij de bewoners van de de 'Drie Hofsteden', een site onderhevig aan verandering en verbouwing. In de zoektocht naar deze objecten krijg je een persoonlijk project van de bewoners, een portret dat getoond zal worden in een intieme tentoonstelling waar je de bewoners en misschien ook jezelf beter leert kennen. Curator van deze tentoonstelling is kunstenaar Jonas Vansteenkiste.

Bezoek de expo tussen 28 april en 21 mei in Kortrijk 1302. 

zie ook