Erfgoeddag 2019: hoe maakt u het? - 4 december

Erfgoeddag 2019

Hoe maakt u het? Dat is het centrale thema op Erfgoeddag 2019. Plannen om iets te organiseren op Erfgoeddag? Op zoek naar interessante invalshoeken of mogelijke partners? Kom naar het Erfgoedlabo op dinsdag 4 december.

De focus van deze negentiende editie ligt op vakmanschap. Over oude beroepen, ambachten en hoe we ze doorgeven aan volgende generaties. Maar ook bij erfgoedwerk komt vakmanschap kijken. Restauratie en preventieve conservatie is haast per definitie vakwerk. Erfgoeddag - op zondag 28 april 2019 - is het moment om al deze keuzes, en het lokale erfgoed, in de kijker te plaatsen.

Aan de slag!

Kan je niet wachten om met het thema Hoe maakt u het? aan de slag te gaan? Kom naar het Erfgoedlabo op 4 december. Graag je aanwezigheid bevestigen via deze link voor 3 december.

Wanneer: dinsdag 4 december om 14u30
Waar: 
Leiedal (grote zaal), President Kennedypark 10, Kortrijk
Programma:
 toelichting en inspiratie bij het thema 'Hoe maakt u het?', praktische informatie (hoe en wanneer registreren), regionale communicatie (hoe komt mijn activiteit in de Erfgoeddagkrant?). Nog op zoek naar een originele invalshoek of projectpartner? We helpen je graag op weg!

Schrijf je in