Erfgoeddag 2018: Kiezen - 28 november

Kiezen - Erfgoeddag 2018

Erfgoeddag 2018 staat in teken van het centrale thema 'Kiezen'. Kiezen? Keuzes maken! Van lokale gemeenteraads of miss-verkiezingen tot kiezen voor erfgoedzorg. Plannen om iets te organiseren op Erfgoeddag? Op zoek naar interessante invalshoeken of mogelijke partners? Kom naar het Erfgoedlabo op dinsdag 28 november.

Kiezen: een keuze maken. Het thema van Erfgoeddag 2018 kan je heel ruim opvatten. Van het kiezen voor erfgoed - welk erfgoed kies jij om te bewaren? Tot het erfgoed van kiezen - verkiezingspropaganda uit de oude doos tentoongesteld, aan de slag met het erfgoed van lokale miss/misterverkiezeingen (Leieprinses, Tabaksfee of Ezelskoning?) of zelf een verkiezing van de grootste historische inwoner van je gemeente organiseren? Alles kan! 

Aan de slag!

Kan je niet wachten om met het thema Kiezen aan de slag te gaan? Kom naar het Erfgoedlabo op 28 november 2017

Wanneer: dinsdag 28 november om 14u
Waar: 
Kroonzaal, Museum Texture (Noordstraat 28 Kortrijk)
Programma:
 toelichting en inspiratie bij het thema 'Kiezen', praktische informatie (hoe en wanneer registreren), regionale communicatie (hoe komt mijn activiteit in de brochure?). Nog op zoek naar een originele invalshoek of projectpartner? We helpen je graag op weg!