Eerste hulp bij subsidies! - Subsidie-labo 8 februari

Subsidielabo

Heb je een leuk en fris projectidee, een duidelijk plan en een straffe samenwerking met andere organisaties voor ogen? Dan komt jouw lokaal of regionaal erfgoedproject in aanmerking voor steun van erfgoed zuidwest. Volgende indiendatum is 1 april 2018. Op donderdagavond 8 februari ontvangt zuidwest je graag om 19u tijdens het subsidie-labo. Noteer alvast de datum! We lichten er het subsidiereglement voor projecten kort toe. Heb je al een concreet projectidee voor ogen? Dan kan je dit aftoetsen. 

Programma 

- Ontvangst 

- Toelichting bij het projectsubsidiereglement - Voor wie? Wat zijn de voorwaarden? Hoeveel bedraagt de subsidie? Hoe en wanneer een aanvraag indienen? We bezorgen je het antwoord op alle praktische vragen.

- Tijd voor vragen - Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Heb je vragen over jouw specifieke situatie? Stel je eigen vragen. 

- Inspiratie en tijd voor jouw projectideeën - Doe inspiratie op of ga op zoek naar een gepaste projectparnter. Bloeit er bij jou, of je vereniging, al een projectidee? We bespreken graag je idee en geven je de nodige feedback. 

Datum: donderdag 8 februari, 19u
Waar: Bib in het park, Wevelgem (Vanackerestraat 20)