Eerste hulp bij subsidies! - Subsidie-labo 28 augustus

Subsidielabo

Heb je een leuk en fris projectidee, een duidelijk plan en een straffe samenwerking met andere organisaties voor ogen? Dan komt jouw lokaal of regionaal erfgoedproject in aanmerking voor steun van erfgoed zuidwest. Volgende indiendatum is 1 oktober 2018. Op dinsdagavond 28 augustus ontvangt zuidwest je graag om 19u tijdens het subsidie-labo in Harelbeke. Noteer alvast de datum! We lichten er het subsidiereglement voor projecten kort toe. Heb je al een concreet projectidee voor ogen? Dan kan je dit aftoetsen. 

Programma 

- Ontvangst 

- Toelichting bij het projectsubsidiereglement - Voor wie? Wat zijn de voorwaarden? Hoeveel bedraagt de subsidie? Hoe en wanneer een aanvraag indienen? We bezorgen je het antwoord op alle praktische vragen.

- Tijd voor vragen - Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Heb je vragen over jouw specifieke situatie? Stel je eigen vragen. 

- Inspiratie en tijd voor jouw projectideeën - Doe inspiratie op of ga op zoek naar een gepaste projectparnter. Bloeit er bij jou, of je vereniging, al een projectidee? We bespreken graag je idee en geven je de nodige feedback. 

Datum: dinsdag 28 augustus, 19u
Waar: Stadsarchief Harelbeke (Gentsestraat 13bis)

Subsidiebrochure Schrijf je in

zie ook