Eerste hulp bij subsidies! - Subsidie-labo 27 augustus

Subsidielabo

Heb je een leuk en fris projectidee, een duidelijk plan en een straffe samenwerking met andere organisaties voor ogen? Dan komt jouw lokaal of regionaal erfgoedproject in aanmerking voor steun van erfgoed zuidwest. Jaarlijks zijn er 2 deadlines: 1 april en 1 oktober. Voorafgaand aan elke subsidie deadline organiseren we een SubsidieLabo. Je kan er terecht met al je vragen over het reglement en we helpen je graag op weg met jouw project. Het volgende labo staat gepland op dinsdagavond 27 augustus 2019. Noteer alvast de datum! We lichten er het subsidiereglement voor projecten kort toe. Heb je al een concreet projectidee voor ogen? Dan kan je dit aftoetsen. 

Programma 

- Ontvangst 

- Korte toelichting bij het projectsubsidiereglement - Voor wie? Wat zijn de voorwaarden? Hoeveel bedraagt de subsidie? Hoe en wanneer een aanvraag indienen? We bezorgen je het antwoord op alle praktische vragen.

- Tijd voor vragen - Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Heb je vragen over jouw specifieke situatie? Stel je eigen vragen. 

- Inspiratie en tijd voor jouw projectideeën - Doe inspiratie op of ga op zoek naar een gepaste projectparnter. Bloeit er bij jou, of je vereniging, al een projectidee? We bespreken graag je idee en geven je de nodige feedback.