COVID19-maatregelen

Ook in de komende weken kan je op ons rekenen. Omwille van de Covid19/Corona maatregelen staan de erfgoedcelmedewerkers voorlopig - van thuis uit - voor je klaar. De kantoren van zuidwest zijn gesloten.

  • Je kan de medewerkers van zuidwest bereiken via mail of via hun mobiel nummer. Details vind je hier. We werken met glijdende werktijden. Collega's die op kinderen passen zullen je mail misschien op een ongewoon uur beantwoorden. 
  • Vergaderingen en vormingen worden tijdelijk geschrapt of uitgesteld. Betrokkenen worden via mail op de hoogte gebracht. Van zodra er meer duidelijkheid is over de situatie worden nieuwe data vastgelegd. 
  • Wil je toch graag even overleggen met de erfgoedcel? Dat kan! Neem contact op, we nodigen je uit voor een online vergadering.
  • En wat met Erfgoeddag? De editie van 2020 - inclusief het thema 'De Nacht' - wordt uitgesteld naar 2021. 
  • De uitleendienst van zuidwest en het uitleenpunt van FARO zijn sinds midden mei opnieuw open voor uitleen en terugbrengen van materialen. Heb je nog een toestel in uitleen? De uitleenperiode werd automatisch verlengd, we nemen contact met je op. 
  • Werk je aan een subsidie-aanvraag? De deadlines blijven behouden: 1 april en 1 oktober. Zoals steeds doe je er goed aan je ruw idee of ingevuld dossier voor feedback en advies voor te leggen aan één van de erfgoedcelmedewerkers. Dat kan dus nog steeds. Kan je geplande (publieks)activiteit van het gesubsidieerd project niet doorgaan, dan geven we je uitstel voor de realisatie van het project. Neem hiervoor - via mail of telefonisch - contact op met de erfgoedcel. 

Zorg goed voor jezelf en de anderen! Tot snel, erfgoed zuidwest