Coördinator erfgoed gezocht!

Erfgoedcafé

De projectvereniging zuidwest vormt de culturele verbinding tussen de 13 steden en gemeenten van de streek. De projectvereniging bouwt aan een culturele en creatieve regio, door ontmoeting, projecten en ondersteuning. Zuidwest omvat een deelwerking rond bovenlokale cultuurwerking, een cultureel-erfgoedcelwerking en de werking rond UiTPAS zuidwest.

De erfgoedcel begeleidt de vele lokale kerkfabrieken, verenigingen, vrijwilligers, gemeentes en andere betrokkenen in de zorg, registratie en waardering van het roerend en immaterieel erfgoed in de  de streek. Ze maakt het lokale erfgoed toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. Ze doet dit door concrete lokale begeleiding en het sensibiliseren van erfgoedzorgers. Ze ondersteunt hen op inhoudelijk, financieel, comunicatief en educatief vlak. Ze stimuleert, inspireert en wisselt ervaringen en kennis uit waarmee het lokale erfgoedveld aan de slag kan. Daarnaast zet de erfgoedcel eigen projecten op over uiteenlopende thema's, van 50 jaar E17 tot het erfgoed van jeugdhuizen. 

Voor deze erfgoedcelwerking gaat zuidwest op zoek naar een coördinator erfgoed. Hou jij van aanpakken, samenwerken en een gevarieerde job? Heb je een voeling met erfgoed(beleid), ben je een geboren planner en heb je ervaring met leidinggeven? We ontvangen je graag in ons klein maar dynamisch team. 

Solliciteren kon tot en met 24 november.

Vacaturebericht Functieprofiel