Aanvraagformulier

Wil je iets ontlenen? Vul het onderstaande aanvraagformulier in. Liever op papier? Download het aanvraagformulier en bezorg het ons (erfgoed@zuidwest.be; President Kennedypark 10, 8500 Kortrijk). Na ontvangst van het formulier bezorgen we je de uitleenovereenkomst. Het toekennen van materiaal gebeurt in volgorde van de ontvangen aanvragen. Om zoveel mogelijk ontleners te bedienen kan het aantal materialen per reservatie, of de ontleningsperiode, beperkt worden afhankelijk van andere aanvragen. 

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. Heb je vragen bij het invullen van het formulier? Contacteer zuidwest (erfgoed@zuidwest.be, 056 24 16 16). 

Ben je bij een erfgoedvereniging aangesloten of werk je bij een erfgoedinstelling?
Zuidwest ontleent kosteloos materiaal aan organisaties en privépersonen op voorwaarde dat ze met het gebruik het cultureel erfgoed in Zuid-West-Vlaanderen bewaren, documenteren, onderzoeken of ontsluiten. Het materiaal wordt niet ontleend voor activiteiten of projecten met een commercieel doeleinde en/of die geen verband houden met het cultureel erfgoed in Zuid-West-Vlaanderen. Geef hier aan waarvoor je het materiaal wil ontlenen.