De kleine erfgoedenquête

Blauwdruk erfgoed zuidwest

Erfgoed zuidwest is druk in de weer plannen te maken! Met een nieuw beleidsplanningstraject blikken we vooruit op de periode 2021-2026. We staan stil bij wat we de afgelopen jaren realiseerden, en hoe we de toekomst willen vormgeven. En daarbij vragen we graag jouw input! Deel je jouw mening, dan maak je bovendien kans om één van de drie museumpassen te winnen!

  • Ben je in de weer met cultuur en erfgoed in Anzegem, Avelgem, Deerlijk, Harelbeke, Kortrijk, Kuurne, Lendelede, Menen, Spiere-Helkijn, Waregem, Wervik, Wevelgem of Zwevegem?
  • Ben je actief in een erfgoedvereniging of werk je bij een erfgoedinstelling?
  • Kwam je al in contact met de erfgoedcel of deed je mee aan een van de activiteiten van erfgoed zuidwest?
  • Of heb je gewoon een gezonde goesting en interesse in erfgoed? 

Dan zijn we benieuwd naar jouw mening! Samen met jou denken we graag na, reflecteren en dromen we over de huidige werking en de toekomst.

We schotelen je graag enkele vragen voor over onze werking. Invullen duurt ongeveer 15 minuten. De resultaten van de bevraging worden anoniem verwerkt. Wie deelneemt voor 31 augustus maakt bovendien kans om één van de drie museumpassen (t.w.v. 50 euro) te winnen! Stap jij binnenkort gratis binnen in 147 musea en 254 expo's? 

De enquête is opgedeeld in 2 versies. Met De kleine erfgoed-enquête voor iedereen kan iedereen aan de slag. We peilen er naar je dromen en verwachtingen en jouw ervaringen met de erfgoedcel. De kleine erfgoed-enquête voor erfgoedverenigingen is er specifiek voor verenigingen. Deze enquête kan je als (bestuurs)lid van een erfgoedvereniging uit de regio invullen naast de kleine erfgoed-enquête voor iedereen. In dat geval nodigen we je uit beide enquêtes in te vullen. Alvast bedankt!

 

De kleine erfgoedenquête werd eind augustus afgesloten. Wil je toch nog je mening kwijt? Bezorg ons je feedback via erfgoed@zuidwest.be