Moord in de meersen

Moord in de meersen

Ontmasker de moordenaar van de Scheldemeersen!

 

Doe mee aan de wedstrijd Download de ErfgoedApp Download de route als pdf

Juni 1905. Een moord schrikt de Avelgemse meersen op. Tien getuigen houden zich schuil in het landschap. Tijdens het mysterieus erfgoedspel ga je zelf op zoek naar de dader. Neem je smartphone bij de hand en ga op wandel doorheen de geschiedenis van de meersen. Langsheen de wandeling beluister je de getuigenissen van tien ambachtslui en bewoners. Wie heeft meer gezien, wie weet iets? Ontrafel de moord in de meersen!

Moord in de Meersen kan je gratis spelen met de ErfgoedApp. Download de app via de Appstore/Google Playstore en dowload de route met de QR-code. De wandeling is 4,2 km lang en neemt je mee door de meersen. Op verschillende punten krijg je een getuigenis te horen, en kan je extra info lezen en oude foto's bekijken. Tip: hou een notitieblaadje en balpen bij de hand. Ontrafel de moord voor 20 september, bezorg ons je antwoord en win!

Moord in de meersen - praktisch

 

Het spel Moord in de Meersen werd ontwikkeld door erfgoed zuidwest in samenwerking met heemkundige kring GOKA en theatergezelschap Tope in kader van het Festival van het Landschap.